7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cannelloni ze szpinakiem i seremPrzepyszny sycący posiłek, bardzo łatwy w przygotowaniu, z pewnością pomoże w przekonaniu kogoś do szpinaku!
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: 3ok. 14 rurek makaronu cannelloni
oliwa lub jakiś tłuszcz do posmarowania naczynia żaroodpornego 500 g szpinaku (np. mrożonego) ser żółty (starty, ilość według uznania) śmietana 18% 200 g jajko 2 ząbki czosnku dodatki - ja dodaję cukinię/pomidory z puszki wybrany ser pleśniowy - np. lazur błękitny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cannelloni ze szpinakiem (lakto-wege)Cannelloni z farszem ze szpinaku i tofu (wegańska) Makaron ze szpinakiem i niebieskim serem (lakto-wege) Naleśniki ze szpinakiem pod żółtym serem (bez ograniczeń) Kozi ser ze szpinakiem ukryty w pomidorze (lakto-wege) Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną (lakto-wege) Omletowa rolada ze szpinakiem i serem pleśniowym (bez ograniczeń) Makaron ze szpinakiem "po staropolsku" z jajkami, śmietaną i serem (bez ograniczeń) Sałatka ze szpinakiem baby, cukinią i serem typu feta (lakto-wege) Cannelloni z grzybami w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |