7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 kg dojrzałej jarzębiny (po przymrozkach)
1 kg cukru (ja dodaję znacznie mniej - wg mnie połowa to i tak za dużo) 2 litry wody (cukier zagęszcza konfiturę, dlatego dla zachowania konsystencji zmniejszam też ilość wody) 1,5 łyżeczki kwasku cytrynowego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Antyżylakowa jarzębina (kompot) (wegańska)Dżem z jarzębiny, gruszek i jabłek (wegańska) Konfitura z pomarańczy (wegańska) Konfitura jabłkowa (wegańska) Omlet z konfiturą wiśniową (bez ograniczeń) Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska) Kompot z konfitur poziomkowych (wegańska) Konfitura bzowo-winogronowa (wegańska) Konfitura imbirowo-winna (wegańska) Papierówki zapiekane z konfiturą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |