7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Brokułowa przekąska

Dla lubiących brokuły małe co nieco ;-) Sprawdza się na przyjęciach.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

brokuł
garść pestek dyni
garść pestek słonecznika
oliwa z oliwek (4-5 łyżek)
sól
sok z połówki cytryny

Przygotowanie:

Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy, najlepiej na parze. Układamy na talerzu. W miseczce łączymy oliwę, sok z cytryny oraz sól, polewamy jeszcze ciepłe brokuły posypujemy pestkami. Gotowe. Smacznego ;-)
Nadesłał(a) oliwka-oliwka, dnia: 2012-09-10 20:47:29.325
Źródło/autor przepisu: http://talerzrozmaitosci.blogspot.se/
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ryżowa przekąska z grzybkami (wegańska)
Brokułowe "2 w 1" (lakto-wege)
Przekąska z banana z mlekiem w proszku i płatkami kukurydzianymi (wegańska)
Błyskawiczna przekąska z selera naciowego z twarogiem i rodzynkami (lakto-wege)
Taralli - słona przekąska z włoskiej Apulii (wegańska)
Brokułowa surówka (wegańska & RAW)
Brokułowy rosołek (wegańska)
Kuleczki brokułowo-arachidowe (lakto-wege)
Krem brokułowy na zimno (lakto-wege)
Farsz brokułowo-różnisty (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas