7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Placki cukiniowo-pieczarkowo-twarogoweTe placki smakują wszystkim i są doskonałe nie tylko na obiad z ziemniakami i surówką, ale również na zimno do kanapki z chrzanem i różnymi wariacjami.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: 20 sztuk1 średnia cukinia
8 pieczarek kawałek pora czosnek - wg upodobań 100 g twarogu, ja użyłam wędzonego 1 jajko 4 łyżki mąki pełnoziarnistej, kopiaste pół pęczka natki pietruszki sól i pieprz papryka słodka, można dodać troszkę curry Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Placki twarogowe z ziołami (bez ograniczeń)Twarożaki - placki twarogowe (bez ograniczeń) Lasagne pieczarkowo-paprykowo-cukiniowa (wegańska) Farsz cukiniowo-pieczarkowy (np. do naleśników) (wegańska) Placki ziemniaczano-pieczarkowe (ovo-wege) Smaczny sos cukiniowo-pieczarkowo-marchwiowy (lakto-wege) Aromatyczne pierożki z nadzieniem pieczarkowo-cukiniowo-bakłażanowym i sosem rozmarynowym (lakto-wege) Muffiny cukiniowe (wegańska) Cukiniowa tarta (bez ograniczeń) Sałatka ogórkowo-twarogowa (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |