7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osóbwłoszczyzna z kapustą (600 g)
2 ziemniaki 1 cebula 1 jabłko 3 kostki bulionu warzywnego ziele angielskie sól pieprz majeranek 2 łyżki oleju natka pietruszki do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kapuśniak ze słodkiej kapusty z mlekiem i śmietaną (lakto-wege)Kapuśniak z kiszonej kapusty (wegańska) Wiosenny kapuśniak z młodej kapusty (wegańska) Kapuśniak z kiszonej kapusty z cząbrem, zabielany śmietaną (lakto-wege) Kapuśniak polski (wiosenny, z młodej kapusty) (wegańska) Kapuśniak z włoskiej kapusty, ziemniaków i innych jarzyn (wegańska) Łazanki ze słodką kapustą (wegańska) Kapusta duszona z jabłkiem, do obiadu (wegańska) Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
tym bardziej że tu jest "włoszczyzna z kapustą" a w komplecie włoszczyzny raczej nie umieszcza sie kapusty kiszonej :)
autor anonimowy 2002-02-03 00:00:00.0