7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gołąbki z ryżem i czerwoną fasolą w sosie pomidorowo - kokosowym
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 9szklanka ryżu pełnoziarnistego
puszka czerwonej fasoli 9 zewnętrznych liści kapusty, ja użyłam włoskiej 1 cebula 2 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz czarny, szczypta pieprzu cayenne do smaku składniki na sos: 1 mały koncentrat pomidorowy 200 ml mleka kokosowego sól, pieprz, zioła do smaku (np bazylia, prowansalskie) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ryż z czerwoną fasolą w pomidorach (wegańska)Bakłażan nieźle nafaszerowany czerwoną fasolą z ryżem (wegańska) Wegańskie gołąbki "meksykańskie" w sosie pomidorowym (wegańska) Kokosowy ryż z sosem bananowym (wegańska) Gołąbki z kaszy jaglanej i pieczarek w sosie pomidorowo-warzywnym (wegańska) Bossski sos pomidorowy do gołąbków, warzyw, kasz, czegokolwiek (wegańska) Ciecierzyca w sosie pomidorowym z warzywami i mleczkiem kokosowym (wegańska) Tofu z sosem curry i czerwonym ryżem (wegańska) Kotlety z czerwonej soczewicy z ziołami i z sosem pomidorowym (ovo-wege) Gołąbki z ryżem i warzywami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |