7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: Na ok. 400 g słoik1 puszka białej fasoli
2 łyżeczki jasnej, łagodnej musztardy 1/3 - 1/2 szklanki oleju 1-2 łyżki soku z cytryny czosnek granulowany sól pieprz ew. czarna sól "jajeczna" Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasztet fasolowy z ciecierzycą (ovo-wege)Pokrzywy w majonezie (ovo-wege) Majonez domowy (ovo-wege) Majonez tradycyjny (ovo-wege) Majonez muślinowy (bez ograniczeń) Majonez czosnkowy (bez ograniczeń) Majonez z ziemniaków (wegańska) Majonez koktajlowy (bez ograniczeń) Majonez dziadziusia (wegańska) Majonez z awokado (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Proporcje zrobiłam "na oko", wg własnego smaku i uznania, nie dodałam czosnku, ale ten "majonez" wyszedł pyszny! Może trochę za bardzo czuć u mnie musztardę, bo dodałam Dijon, ale kiedy dodałam nieco keczupu wyszedł przepyszny sos burgerowy, taki, jaki kiedyś robiłam z majonezu, musztardy i keczupu - fantastyczny dodatek do burgerów i wędlin, a przetestowany z "salami" sojowym był rewelacyjny!
agamaja 2014-09-07 01:29:17.76