7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sajgonki po "wietnamsku"Moja wege wersja fast food'u szeroko dostępnego w budkach wietnamskich.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:0,5 opakowania makaronu sojowego
1 marchewka 1 średnia cebula 5 grzybów mun 1 szklanka granulatu sojowego 1 puszka kiełków fasoli mung (po odcieku 90 g), oczywiście lepsze są te z własnej hodowli 4 liście kapusty pekińskiej papier ryżowy (około 1,5 opakowania) 4 łyżki sosu sojowego pieprz olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Jesienne sajgonki (wegańska)Wegańskie sajgonki z sosem cukiniowym (wegańska) Sajgonki z ryżem, fasolkami i pieczarkami (wegańska) Sajgonki wegańskie ze świeżych warzyw (wegańska) Sajgonki z pokrzywą i krajanką sojową (wegańska) Sajgonki z warzywami, grzybami suszonymi i serem (lakto-wege) Sajgonki z groszkiem, marchewką, tofu i grzybami mun (ovo-wege) Spring Rolls - "surowe" sajgonki doskonałe również na upał (wegańska) Sajgonki z mieszanką chińską gotowane na parze (wegańska) Pieczone sajgonki z makaronem ryżowym i podsmażonymi warzywami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dana 2015-03-29 14:12:49.203