7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób20 dag porów (białe części)
30 dag ziemniaków 1 l wywaru z warzyw bez kapusty pół szkl. śmietany 1 łyżka oleju sojowego lub słonecznikowego sól pieprz zielona pietruszka do posypania Przygotowanie:Pory i ziemniaki ugotować na wywarze z warzyw, przetrzeć, podprawić śmietaną wymieszaną z olejem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przed podaniem dodać zieloną pietruszkę.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-12-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku", Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego, Warszawa 1992
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Prosta zupa-krem ziemniaczano-porowa z tymiankiem (wegańska)Zupa pół-krem ziemniaczano-porowa ze śmietaną ze słonecznika (wegańska) Zupa-krem szparagowo-porowa (wegańska) Zupa-krem ziemniaczano-marchewkowa (bez ograniczeń) Zupa-krem ziemniaczano-kukurydziana (wegańska) Zupa-krem ziemniaczano-pokrzywowa (wegańska) Zupa ziemniaczano-szczawiowa (krem zabielany) (lakto-wege) Zupa-krem ziemniaczano-paprykowa z zielonym pieprzem (lakto-wege) Zupa-krem ziemniaczano-selerowa ze śmietaną i serwatką (lakto-wege) Mezalians, ziemniaczano-migdałowa zupa krem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |