7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z pieczarkami i ogórkiem



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

pieczarki
ogórek świeży lub kiszony
pestki dyni
olej
przyprawy: sól, pieprz lub inne wg uznania

Przygotowanie:

Pieczarki siekamy i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju. Kroimy drobniutko ogórka, mieszamy z pieczarkami. Mielimy pestki dyni i dorzucamy do pieczarek i ogórka. Dodajemy na oko oleju, przyprawy i mieszamy wszystko.

Wskazówki i uwagi:

Można dorzucić trochę otrąb albo zarodków.
Nadesłał(a) julianka, dnia: 2013-03-17 23:55:09.027
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z grochu z pieczarkami (wegańska)
Pasta z soczewicy i pieczarek (wegańska)
Pasta z soczewicy z ogórkiem kiszonym (wegańska)
Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege)
Kanapkowa pasta brokułowa z pieczarkami (wegańska)
Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege)
Pasta z siemienia lnianego z ogórkiem kiszonym lub małosolnym (wegańska)
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)
Pasta / pasztet warzywny (z selera, marchewki i ew. pieczarek) (ovo-wege)
Pasta twarogowa z pieczarką i kiełkami rzodkiewki (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas