
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Pasta z groszku konserwowego i oliwekPyszne, proste, małe co nieco.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:puszka groszku konserwowego,
oliwki ok. 75 g (mały woreczek), dwie łyżeczki musztardy, sól, pieprz Przygotowanie:
Miksujemy w blenderze groszek z oliwkami (bez zalewy). Dodajemy musztardę, sól i pieprz. I gotowe
Wskazówki i uwagi:Ja zamiast zwykłej soli dodaję Kala Namak. Pychotka.
Można kombinować jeszcze z czosnkiem, ale moim zdaniem zabija TEN smak. Spróbujcie najpierw bez czosnku. ![]() Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska)Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i słonecznika (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z koncentratem i majerankiem (wegańska) Kotleciki z groszku konserwowego (wegańska) Puree ziemniaczane z groszkiem konserwowym (lakto-wege) Kotlety z ryżu z groszkiem konserwowym (ovo-wege) Pasta z grochu z zielonymi oliwkami (wegańska) Zupa z serka topionego z groszkiem konserwowym i grzankami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
ssjarm 2013-04-14 12:16:18.012