7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cukinia z porem i kapustą pekińskąSzybkie danie na bazie cukinii, pora i kapusty pekińskiej. Świetny dodatek do kaszy lub ryżu.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 3por
kapusta pekińska cukinia sok z cytryny / Ocet np. balsamiczny przyprawa (pikantna 18-tka) albo sól, papryka, pieprz kasza jęczmienna / jaglana / gryczana / ryż Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z porem i selerem (wegańska & RAW)Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege) Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń) Kapusta pekińska duszona z ziemniakami (wegańska) Kapusta pekińska duszona z marchewką (wegańska) Smażona kapusta pekińska z tofu (wegańska) Kapusta pekińska duszona z winem (wegańska) Smażone brokuły z kapustą pekińską (wegańska) Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege) Sałatka (moja ulubiona) z kapusty pekińskiej na słodko (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |