7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa z soczewicy z kapustą kiszonąBłyskawiczna, pyszna i syta :) Bazuje na tym samym pomyśle co bulion ekspresowy - przesmażone warzywa, a szczególnie por, nadają tej zupie smaku. Do tego akcent kapusty kiszonej - niebo w gębie.
Średnia ocena:
[5.0
z 6 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [10]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1/2 szkl. (100 g) lub trochę więcej kapusty kiszonej
1/2 szkl. soczewicy czerwonej 1/2 cebuli mały por malutka marchewka odrobina oleju do smażenia 1 listek laurowy 2 ziela angielskie 3 szkl. wody/ bulionu sól pieprz pieprz ziołowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa z soczewicy z kapustą pekińską, marchewką i pomidorami (wegańska)Zupa z soczewicy z dodatkiem pora i kapusty (wegańska) Kapuśniak z kiszonej kapusty (wegańska) Kapusta kiszona z kurkami (wegańska) Zasmażana kapusta kiszona (wegańska) Pasta z soczewicy z ogórkiem kiszonym (wegańska) Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW) Surówka z kapusty kiszonej z kminkiem (wegańska & RAW) Makaron z kapustą kiszoną i grzybami (wegańska) Placki z kapusty kiszonej i ziemniaków (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~ja 2017-01-30 18:06:34.389