7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczarkowe racuszki z sosem szpinakowymPrzepis wymyślony po to, aby zużyć pieczarki z lodówki :)
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: ok.14 plackowracuszki:
10 pieczarek 1 duża marchewka 2 małe garstki płatków owsianych mąka maka kukurydziana szklanka mleka sojowego soda oczyszczona przyprawy: majeranek, sól, pieprz, imbir oliwa do smażenia sos: 1 cebula kilka ząbków czosnku kostka wegańska rosołowa 2 garście świeżego szpinaku mąka sos sojowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Makaron z sosem pieczarkowo-szpinakowym i tofu (wegańska)Tarta szpinakowo-pieczarkowa (lakto-wege) Naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym (bez ograniczeń) Kalafior w sosie szpinakowym (lakto-wege) Pęczak z sosem pieczarkowym (lakto-wege) Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege) Sos pieczarkowy ze smietaną (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowo-soczewicowy (wegańska) Sos pieczarkowy z soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |