
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 puszka czerwonej fasoli
3 łyżki oliwy z oliwek 2 ząbki czosnku sól Przygotowanie:
Fasolę z puszki odsączyć, dodać wyciśnięty czosnek, sól, oliwę z oliwek i zmiksować.
Wskazówki i uwagi:Pysznie smakuje z tostami pełnoziarnistymi, ale w sumie do wszystkiego jest dobra :)
![]() Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zimowa pasta fasolowa (wegańska)Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska) Pasta fasolowo-orzechowa (wegańska) Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska) Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym (wegańska) Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska) Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska) Kanapkowa pasta słonecznikowa z czosnkiem (wegańska) Pasta serowa z majonezem i czosnkiem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |