7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Tarta cytrynowa RAWBez mąki, cukru i piekarnika. Słodki kokosowo-migdałowy spód kontrastuje z orzeźwiającą, mocno cytrynową kremową masą. Tarta idealna, dużo lepsza niż wersja pieczona. Obecnie mój ulubiony deser.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: 8spód:
1 szklanka (90 g) wiórków kokosowych 1 szklanka migdałów (110 g) 1/2 szklanki daktyli (60 g) 1/4 łyżeczki soli masa: 1 łyżeczka agaru* 1/4 szklanki wody 1/3 szklanki soku z cytryny (70 ml) miąższ z jednej cytryny (około 50 g) 2-4 łyżki syropu z agawy** 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 4 łyżki masła kokosowego *agar można zastąpić pektyną ** ilość syropu z agawy zależy od tego jak bardzo cytrynową masę chcemy uzyskać Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Tarta cytrynowa z kruszonką i karmelizowanym rabarbarem (bez ograniczeń)Raw roco choco (wegańska & RAW) RAW Sernik orzechowy (wegańska & RAW) Raw trufle limonkowe (wegańska & RAW) Surowe spaghetti RAW (wegańska & RAW) Cytrynowa owsianka (wegańska) Twarożek cytrynowy (lakto-wege) Babeczki cytrynowe (wegańska) Winegret cytrynowy (wegańska) Babka cytrynowa (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Univira 2013-12-08 00:31:33.374