7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:2 łyżki oleju sojowego
3 łyżki mąki 2 szkl. mleka żółtko sól pieprz Przygotowanie:Mąkę rozetrzeć z olejem, rozprowadzić mlekiem, mieszając zagotować, doprawić solą i pieprzem, podprawić żółtkiem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-12-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku", Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego, Warszawa 1992
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos beszamelowy (wegańska)Sos beszamelowy - wariacje (lakto-wege) Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege) Sos musztardowy na bazie żółtka (ovo-wege) Sos beszamelowy do szparagów i zupa-krem szparagowa (wegańska) Sos beszamelowy z mąki kukurydzianej, bez mleka! (wegańska) Sos czosnkowy na bazie bułki tartej i żółtek (ovo-wege) Sos czosnkowy na bazie namoczonej bułki i żółtka (bez ograniczeń) Chałka na żółtkach (bez ograniczeń) piwo grzane z żółtkami (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |