7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wegańska panierowana mortadelaZ cyklu: smaki dzieciństwa :) Eksperyment kulinarny, który przyniósł nieoczekiwanie pozytywne rezultaty.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 3seitan:
1 kg mąki pszennej 2 szklanki wody 1 opak. przyprawy do szynki domowej z jałowcem Kamis (sól, czosnek, papryka słodka, majeranek, kwasek cytrynowy, pieprz czarny, kminek, owoc jałowca, liście laurowe), 1 opak. przyprawy do żeberek z miodem Kotanyi (sól jodowana, cukier, imbir, miód w proszku, cebula, papryka, pieprz cayenne, cytryna w proszku, wędzona papryka, olej roślinny, pomarańcza w proszku) sól panierka: mąka ziemniaczana czosnek suszony granulowany sól olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Grzyby panierowane (bez ograniczeń)Kotlety panierowane z boczniaków (ovo-wege) Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege) Kotlety z ziemniaków panierowane (ovo-wege) Panierowane kotleciki z cukini (ovo-wege) Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;) (wegańska) Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege) Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege) Panierowane kotlety z płatków owsianych (ovo-wege) Panierowane pieczarki a'la kotelciki (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
masskotka69 2014-01-28 15:15:33.89