7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zimowo-wiosenne "guacamole" - z ogórkiem i koperkiemKiedy nie ma sezonu na pomidory, trzeba kombinować inaczej :) Ogórek pasuje do awokado równie dobrze, a kolorystycznie nawet lepiej ;)
Średnia ocena:
[3.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:dobrze dojrzałe awokado
świeży ogórek cebula, czosnek lub szczypiorek koperek sól pieprz sok z cytryny lub limonki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege)Serek Colettki (twarożek z ogórkiem i koperkiem) (lakto-wege) Chłodnik bułgarski (z ogórkiem, czosnkiem i koperkiem) (lakto-wege) Sałatka ze świeżym kalafiorem, kukurydzą, ogórkiem i koperkiem (bez ograniczeń) Sałatka majonezowo-ryżowa z ogórkiem i koperkiem (wegańska) Guacamole (wegańska & RAW) Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege) Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną (lakto-wege) Wiosenny poranek z awokado, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Staram się jeść jak najbardziej "lokalnie", ale awokado uwielbiam tak bardzo, że robię dla niego wyjątek.
~Marta 2013-08-29 12:49:57.34