7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Quinoa, buraki i fasolka szparagowa - szybko, smacznie, kolorowoPotrawa nie tylko jest pyszna, ale i bardzo ładnie się prezentuje. Uczta dla podniebienia i oka, za to właśnie (oprócz ich smaku)lubię buraki! Dzięki quinoi (och, jak trudno to słowo odmieniać ;)) zyskuje także na wartości w kontekście odżywczym.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:zielona fasolka szparagowa
quinoa wstępnie podgotowany burak czarne oliwki bez pestek - kilka sztuk do dekoracji 1 cebula (najlepiej czerwona) - pokrojona w średniej wielkości wąskie paski 2 ząbki czosnku - pokrojony w drobną kostkę pestki słonecznika sól i pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotleciki z quinoa i białej fasoli (bez ograniczeń)Kotleciki z buraków i fasoli (ovo-wege) Obłędna sałatka z buraków, jabłek i sezamu... szybko znika! (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Różowe burgery (z fasoli i buraków) (wegańska) Kolorowy gulasz warzywny z fasolką czerwoną (wegańska) Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |