7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 szkl. bitej śmietany
3 łyżki tartego chrzanu sok z cytryny sól cukier Przygotowanie:Śmietanę nie osłodzoną wymieszać z chrzanem i przyprawić do smaku. Chrzan ścierać bezpośrednio przed mieszaniem ze śmietaną.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-12-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku", Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego, Warszawa 1992
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z kalarepki z sosem śmietanowo-chrzanowym (lakto-wege)Maślaki po litewsku - w sosie śmietanowo-chrzanowym z jajkiem (bez ograniczeń) Sos chrzanowy (wegańska) Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege) Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege) Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege) Kotlety ziemniaczane z sosem chrzanowym (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |