7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:3 łyżki utartego chrzanu
1/2 szkl. majonezu 3 łyżki śmietany 2 łyżki otrąb sól sok z cytryny cukier posiekana zielona pietruszka do posypania Przygotowanie:Chrzan zaraz po utarciu skropić cytryną, połączyć z majonezem, śmietaną, otrębami i przyprawami, wymieszać, posypać pietruszką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-12-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku", Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego, Warszawa 1992
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos chrzanowy (wegańska)Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege) Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska) Kotlety ziemniaczane z sosem chrzanowym (ovo-wege) Jajka w sosie musztardowym lub chrzanowym (bez ograniczeń) Sos chrzanowy na bazie zasmażki z mąki (lakto-wege) Surówka z kalarepki z sosem śmietanowo-chrzanowym (lakto-wege) Maślaki po litewsku - w sosie śmietanowo-chrzanowym z jajkiem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |