7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Faszerowane papryczkiTakie -ni stąd ni zowąd -podłużne papryczki kupiłam. Jak tylko je zobaczyłam, od razu pomyślałam, że fajnie będzie je czymś nafaszerować. I tak też uczyniłam. Ponieważ dawno jakoś nie robiłam nic z kaszą jaglaną, a kasza ta jest, jak wiadomo, najzdrowszą kaszą na Świecie- nadzienie było z niej właśnie. I było pyszną pysznością.
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: 36 papryk
6 średnich pieczarek 1 szklanka ugotowanej na sypko kaszy jaglanej 1 duża cebula łyżka masła sól, pieprz, curry, majeranek łyżeczka cukru łyżka oleju świeża bazylia i natka pietruszki do sosu: cebula łyżka oleju 4 łyżki koncentratu pomidorowego 4 łyżki ajwaru (pasta z papryki i bakłażana) pieprz, bazylia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Papryczki faszerowane zielonym groszkiem (wegańska)Faszerowane kapelusze (lakto-wege) Bakłażany faszerowane (wegańska) Faszerowane kabaczki uniwersalne (lakto-wege) Papryka faszerowana soją (ovo-wege) Jaja faszerowane pieczarkami (ovo-wege) Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege) Jaja faszerowane boczniakiem (bez ograniczeń) Sałata faszerowana po węgiersku 1 (bez ograniczeń) Sałata faszerowana po węgiersku (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |