
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 jabłko
3 łyżki utartego chrzanu 3 łyżki majonezu lub śmietany sok z cytryny sól cukier Przygotowanie:
Jabłko zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, skropić sokiem z cytryny, połączyć z majonezem i chrzanem, doprawić. Zamiast majonezu można użyć śmietany.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-12-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku", Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego, Warszawa 1992
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa jabłkowo-chrzanowa (wegańska)Sos chrzanowy (wegańska) Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege) Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska) Kotlety ziemniaczane z sosem chrzanowym (ovo-wege) Jajka w sosie musztardowym lub chrzanowym (bez ograniczeń) Sos chrzanowy na bazie zasmażki z mąki (lakto-wege) Surówka z kalarepki z sosem śmietanowo-chrzanowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |