7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: 4kapusta pekińska
camembert/brie mała puszka kukurydzy uprażone pestki dyni i słonecznika (ok. 2/3 szklanki) sos: 3 ząbki czosnku kilka łyżek jogurtu zmieszanego z majonezem, proporcje zależą od indywidualnego smaku sol Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Salatka z kaszy i bobu (wegańska)Bułgarska salatka z buraków (lakto-wege) Magiczna salatka z Nitzego :) (wegańska) Wytrawne brie (lakto-wege) camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege) A może kasza z camembertem i pomidorami? (lakto-wege) Pieczony camembert w sosie malinowym (lakto-wege) Camembert pieczony w bazylii i pomidorach (lakto-wege) Camembert lub pieczarki w piwnym cieście (ovo-wege) Ogórki nadziewane kremem camembert (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |