7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Malezyjski sos z orzechówSosem poczęstowała mnie jedna z moich koleżanek. W jej ojczyźnie (Malezja) jest podawany do szaszłyków czy grillowanych warzyw z ryżem. Ja lubię go wcinać maczając w nim warzywa. Świetny na pikniki, imprezy, wegańskie grillowanie.
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: wieleorzechy nerkowca (400 g)
orzechy ziemne (400 g) świeży imbir (z 5 cm) 2 cebule kilka ząbków czosnku ostra papryka (świeża lub w proszku) kurkuma cynamon (kora + proszek) brązowy cukier (opcjonalnie) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ravioli z sosem z orzechów włoskich (lakto-wege)Sos czosnkowy z orzechów lub migdałów (wegańska) Sos a'la boloński / spaghetti bolognese z "wkładką" z fasoli i orzechów (wegańska) Sernik z orzechów laskowych (bez ograniczeń) Ravioli z nadzieniem z orzechów i gorgonzoli (bez ograniczeń) Pesto z jarmużu i orzechów włoskich (wegańska) Krem z orzechów nerkowca i awokado (wegańska & RAW) Kotleciki z bobu i orzechów włoskich (wegańska) Burgery z soczewicy, orzechów i curry (wegańska) Twarożek z orzechów nerkowca z czosnkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
OlaKuczara 2013-10-29 18:09:24.904