7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Żółty "ser" z nerkowców, który się ładnie roztapiaSmak tego sera kojarzy mi się z serkami topionymi w plastrach. Nadaje się on zarówno do kanapek, jak i na pizzę czy zapiekankę - posiada magiczną właściwość topienia się!
Średnia ocena:
[3.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [19]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2/3 szklanki nerkowców
1/4 szklanki płatków drożdżowych 1 łyżeczka suszonej cebuli 1/2 łyżeczki granulowanego czosnku 1 łyżeczka soli 1 3/4 szklanki mleka sojowego (lub innego roślinnego lub po prostu wody - też będzie ok!) 8 łyżeczek agaru w proszku (lub prawie 1/2 szkl. płatków) 1/4 szklanki oleju 2 łyżki jasnej pasty miso 1 łyżka soku z cytryny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Żółty ser z migdałów, który wspaniale się roztapia (wegańska)Kotlety z żółtego sera (ser żółty panierowany) (bez ograniczeń) Sałatka z porów z żółtym serem (lakto-wege) Bakłażany zapiekane z żółtym serem (lakto-wege) Makaron z żółtym serem i ziołami (lakto-wege) Kalafior zapiekany pod żółtym serem (lakto-wege) Kotlety z selera z żółtym serem (bez ograniczeń) Naleśniki ze szpinakiem pod żółtym serem (bez ograniczeń) Sałatka z serem żółtym i groszkiem (bez ograniczeń) Panierowana cukinia z żółtym serem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Asia 2016-07-23 12:42:56.687