7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :)Banalnie prosta i pyszna wegańska pasta z wędzonego tofu, smakuje niemal identycznie jak pasta z twarogu i makreli.
Średnia ocena:
[4.647058823529412
z 17 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [31]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 kostka wędzonego tofu
2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka oliwy z oliwek [zachęcam też do wypróbowania oleju lnianego zimnotłoczonego] odrobina pieprzu odrobina czosnku granulowanego ew. słodka papryka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska)Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska) Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu (wegańska) Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege) Jajka sadzone na tofu wędzonym (ovo-wege) Zapiekanka z wędzonym tofu i pesto (wegańska) Gryczana z czochem i tofu wędzonym (wegańska) Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym (wegańska) Tofu z warzywami 5 smaków (na sposób chiński) (wegańska) Sałatka z tofu wędzonym i pomidorami na ciepło (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
mańka 2017-05-30 22:41:29.528