7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób8 dużych ząbków czosnku
4 cebule średniej wielkości olej do smażenia 4 łyżki koncentratu pomidorowego 8 szkl. wywaru jarskiego sól pieprz papryka ostra + natka do posypania + grzanki Przygotowanie:Czosnek zmiażdżyć i razem z posiekaną cebulą udusić na oleju. Dodać koncentrat pomidorowy, podlać wywarem, pogotować i doprawić do smaku.
Każdą porcję zupy udekorować pietruszką i małymi plasterkami pomidora. Podawać ze zrumienioną grzanką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-12-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: archiwalny nr Super Linii - miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa czosnkowa 5 (lakto-wege)Zupa czosnkowa 4 (bez ograniczeń) Bardzo prosta i szybka zupa z soczewicy (z koncentratem i czosnkiem) (wegańska) Zupa czosnkowa po portugalsku (ovo-wege) Zupa cebulowo-czosnkowa z ziemniakami (wegańska) Sos pomidorowy z koncentratu (wegańska) Soja z koncentratem pomidorowym (wegańska) Zupa fasolowa z grzankami czosnkowymi we włoskim stylu (lakto-wege) Zupa cebulowa lub czosnkowa (czeskawiczka) zapiekana w kokilkach (lakto-wege) Hiszpańska zupa pomidorowa z grzankami czosnkowymi (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Rena 2002-04-08 00:00:00.0