7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
„Lasagne” cukiniowe z farszem z kaszy i szpinakowym
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób1 młoda cukinia
1 kulka mozarelli (lub zamiennik) farsz 1 - pomidorowy z kaszą: 1 woreczek kaszy jęczmiennej 2 puszki pomidorów krojonych, lub 4 pomidory świeże 2 małe cebule 1 papryka czerwona 1 łodyga selera naciowego listek laurowy zioła prowansalskie sól farsz 2 - szpinakowy: szpinak świeży lub mrożony (1 opakowanie) 4 ząbki czosnku ew. kawałek sera z niebieską pleśnią - np. rokpol, lazur sól olej z pestek winogron Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Lasagne pieczarkowo-paprykowo-cukiniowa (wegańska)Lasagne szpinakowa z groszkiem i fasolą (wegańska) Zielona danie szpinakowo-cukiniowe (wegańska) Farsz cukiniowo-pieczarkowy (np. do naleśników) (wegańska) Lasagne z pomidorowym farszem z pieczarkami i granulatem sojowym (wegańska) Naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym (bez ograniczeń) Nadziany pomidorek (z bakłażanowo-cukiniowym farszem) (wegańska) Kotlety szpinakowe z kaszy jaglanej (bezglutenowe) (wegańska) Kotlety (lub farsz naleśnikowy) z kaszy gryczanej i twarogu (bez ograniczeń) Lasagne z bakłażanem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |