7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wiosenne paszteciki francuskie - z pastą fasolową, rzodkiewką i ogórkiem
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:opakowanie ciasta francuskiego
pestki słonecznika rzodkiewki ogórki cebulka pasta czosnkowa fasolowa: biała fasola z puszki czosnek sól, pieprz curry, imbir, kurkuma sok z cytryny olej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pita z pastą fasolową, kotletami, ogórkiem i kukurydzą (wegańska)Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege) Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną (lakto-wege) Wiosenny poranek z awokado, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska & RAW) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i pomidorem (bez ograniczeń) Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska & RAW) Pyszna wiosenna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i serkiem wiejskim (lakto-wege) Francuskie paszteciki na słono - z kukurydzą, pomidorem i serem (bez ograniczeń) Paszteciki francuskie z kapustą, cebulą i marchewką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |