7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1,5 kg pomidorów
tymianek włoszczyzna (seler, por, marchew, pietruszka) bulion warzywny cebula czosnek liść laurowy pieprz czarny ziele angielskie oliwa do smażenia sól ew. śmietana makaron Przygotowanie:Pomidory pokroić w czwórki, udusić z tymiankiem. Połączyć z pozostałymi składnikami i ugotować. Podawać z makaronem i ew. śmietaną.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Omlet prowansalski - z pomidorem, papryką i żółtym serem (bez ograniczeń)Zupa prowansalska czosnkowa z goździkami i winem (ovo-wege) Prowansalskie ratatouille (wegańska) Pasta prowansalska z ciecierzycy (wegańska) Zupa z włoszczyzny z pomidorami (wegańska) Zupa z pomidorów z rozmarynem (wegańska) Zupa z pomidorów i banana (wegańska) Zupa pomidorowa (ze świeżych pomidorów) (lakto-wege) Zupa z grzybów, pomidorów i kabaczków (lakto-wege) Zupa chlebowa z pomidorami i jajkami (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |