7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Czekoladowe babeczki z truskawkami i migdałową posypką.Sezon na truskawki trwa krótko, więc trzeba je wykorzystać do wszystkiego!
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: 121 szklanka mleka może być roślinne
175 g margaryny 100 g gorzkiej czekolady 70% 3/4 szklanki cukru trzcinowego lub około 25 słodzików 3 łyżki wody 2,5 szklanki mąki pszennej typu 650 0,5 szklanki płatków owsianych górskich 2 kopiaste łyżki ciemnego kakao 2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 12 dorodnych truskawek 10 migdałów lub płatki migdałowe Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Czekoladowo-migdałowa rolada z truskawkami (bez ograniczeń)Czekoladowe babeczki z awokado (wegańska) Babeczki waniliowe z kremem czekoladowym (wegańska) Kulki kokosowo-migdałowe z czekoladowymi "czapeczkami" (wegańska) Prażone pestki (posypka) (wegańska) Posypka banalna, ale jaka dobra! (wegańska) Babeczki z rabarbarem (ovo-wege) Owocowe babeczki (wegańska) Babeczki biszkoptowe (ovo-wege) Babeczki kokosowe (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
martina 2013-06-30 15:43:45.151