7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Papryka nadziewana ryżem i fasoląSłodka czerwona papryka, w lekko kwaśnym sosie pomidorowym. Nadziewana ryżem i fasolą czerwoną. Idealna na lato i zimę. Na ciepłe dni do zjedzenia na zimno ale także na gorrąco w te chłodniejsze wieczory :)
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 24 większe papryki
1 szklanka ulubionego ryżu 1 puszka czerwonej fasolki 2 średnie cebule sól inne przyprawy - nic nie sugeruję, ja dodałam płaską łyżeczkę Vegety (uwaga na skład! inozynian sodu NIE jest wege), szczyptę pieprzu i słodkiej papryki olej/oliwa do smażenia sos pomidorowy: puszka obranych, krojonych pomidorów 1/4 łyżeczki soli szczypta pieprzu 1/2 łyżeczki suszonego oregano Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Papryka nadziewana ryżem, z sosem pomidorowym (wegańska)Papryka nadziewana amarantusem lub komosą ryżową (quinoą) z fasolą, pomidorami i zieleniną (lakto-wege) Gallopinto - ryż z czarną fasolą (wegańska) Ryż z czerwoną fasolą w pomidorach (wegańska) Papryka nadziewana pastą serową (lakto-wege) Nadziewane bakłażany (z papryką i zieleniną) (wegańska) Nadziewane pomidory z ryżem i bazylią (wegańska) Nadziewane bakłażany (z ryżem i włoszczyzną) (wegańska) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Quinoa z czarną fasolą, cukinią, papryką i cebulą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |