7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zapiekanka ryżowo–warzywna (z włoszczyzną)Przepis podoba mi się, bo ma proste składniki, z których wychodzi przepyszna, sycąca potrawa.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:ryż 1 szklanka
włoszczyzna kostka warzywna mleko 1 szklanka woda 1 szklanka starty żółty ser 20 dkg (opcjonalnie) jajka 2 natka pietruszki pieprz masło 1 łyżka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Paprykarz ryżowy z włoszczyzną (wegańska)Zapiekanka warzywna (wegańska) Zapiekanka ziemniaczana z włoszczyzną i sosem chrzanowym (bez ograniczeń) Kotlety warzywne z włoszczyzny i papryki (ovo-wege) Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska) Zapiekanka warzywna z tofu (wegańska) Kremik ryżowy - zapiekanka (bez ograniczeń) Kotleciki "warzywny mix" z włoszczyzny, kapusty i kukurydzy (wegańska) Zapiekanka warzywna z sosem jajecznym (ovo-wege) Zapiekanka ryżowa na słodko, z rodzynkami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |