7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kapuśniak z włoskiej kapusty, ziemniaków i innych jarzyn
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osób1 kg kapusty włoskiej
2 cebule 3 ząbki czosnku tymianek 2 łyżeczki kminku 6 ziemniaków 4 pomidory 2 zielone papryki ew. nać z selera 2 łyżki mąki 3 łyżki oleju sojowego lub słonecznikowego ew. śmietana sól cukier pieprz zielona pietruszka do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Placki z czerwonej kapusty i ziemniaków z orzechami włoskimi (ovo-wege)Kapuśniak z kiszonej kapusty (wegańska) Kapuśniak ze słodkiej kapusty z jabłkiem (wegańska) Wiosenny kapuśniak z młodej kapusty (wegańska) Kotlety z gotowanych jarzyn - kapusty i włoszczyzny (wegańska) Kapuśniak ze słodkiej kapusty z mlekiem i śmietaną (lakto-wege) Kapuśniak z kiszonej kapusty z cząbrem, zabielany śmietaną (lakto-wege) Kapuśniak polski (wiosenny, z młodej kapusty) (wegańska) Zapiekanka z kapusty włoskiej (wegańska) Duszony mix jarzyn z kalafiorem, kapustą i kabaczkiem (z grzankami) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |