
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Bakłażany faszerowane kaszą gryczaną, polane sosem śliwkowymDanie w jesiennym klimacie: pieczony bakłażan nafaszerowany kaszą gryczaną, marchewką i papryką. A wszystko to polane sosem śliwkowym.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:
|
Podobne wg nazwy:Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege)Bakłażany faszerowane (wegańska) Pomidory faszerowane kaszą gryczaną z warzywami i serem pleśniowym (lakto-wege) Kaszankowa papryka - faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i oliwkami (lakto-wege) Bakłażany faszerowane ryżem (wegańska) Bakłażany faszerowane grzybami leśnymi (lakto-wege) Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege) Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska) Placki ziemniaczane z kaszą gryczaną (ovo-wege) Zupa grzybowa z kaszą gryczaną (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
zrobiłam - wszystko super, bakłażany pyszne i sos bardzo dobry, ale razem jakoś mi nie smakowało, trochę się zawiodłam na tym połączeniu. na pewno jeszcze kiedyś zrobię i bakłażany (farsz pyszny, miałam więcej kaszy, więc wyszło tego sporo, mam gotowy obiad na jutro :)) i sos, chociaż dodatek octu oraz czosnku były wg. mnie zbędne, po ich dodaniu sos trochę stracił - następnym razem dodam trochę wina czerwonego. będę kombinować,dzięki za inspirację :)
majczi 2013-09-04 16:36:19.387