7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 51/2 szklanki suchej kaszy jęczmiennej
1 puszka czerwonej fasoli 1/2 średniej cebuli 1 duży ząbek czosnku garść posiekanych pieczarek 2 garście pestek słonecznika prawie cała szklanka bułki tartej 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka musztardy 1 łyżka koncentratu pomidorowy lub keczupu przyprawy: sól, pieprz czarny mielony, papryka słodka i ostra, oregano, suszona natka pietruszki i inne ulubione przyprawy, wg uznania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotlety fasolowe po grecku (ovo-wege)Pita z pastą fasolową, kotletami, ogórkiem i kukurydzą (wegańska) Sałatka fasolowa (bez ograniczeń) Kulki fasolowe (wegańska) Gulasz fasolowo-grochowy (wegańska) Zimowa pasta fasolowa (wegańska) Pasztet fasolowo-warzywny (ovo-wege) Sałatka ziemniaczano-fasolowa (ovo-wege) Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska) Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Pyszne
woman76 2015-05-21 18:55:49.262