7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa warzywno-pomidorowa z czerwoną soczewicą i makaronem
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4-5 osób1/2 paczki drobnego makaronu
1 szklanka czerwonej soczewicy 2 l zimnej wody pęczek włoszczyzny niewielkie ilości innych warzyw (fasolka szparagowa, groszek, kalafior, kalarepa, brukselka itd.) lub mrożona mieszanka wielowarzywna 1 łyżka oleju 1 puszka krojonych pomidorów albo kilka świeżych, obranych i posiekanych ew. koncentrat lub przecier pomidorowy sól pieprz ostra i słodka papryka zioła: oregano, bazylia + szczypiorek, koperek, natka pietruszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa warzywno-pomidorowa (wegańska)Makaron z sosem warzywno-pomidorowym (wegańska) Sos warzywno pomidorowy z bakłażanem i soczewicą (wegańska) Zupa pomidorowo-jarzynowa z soczewicą i pęczakiem (wegańska) Czerwona kapusta z soczewicą (wegańska) Zapiekanka warzywno-serowa na makaronie, ziemniakach lub chlebie (lakto-wege) Ziemniaczane talarki z sosem warzywno-pomidorowym (wegańska) Soczewica w sosie pomidorowym (wegańska) Czerwona potrawka warzywna z soczewicą (wegańska) Curry z dyni z czerwoną soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |