7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki ugotowanego ryżu krótkoziarnistego
1 puszka zielonego groszku 1 cebulka, pokrojona i usmażona na złoto 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę 1/2 szklanki drobno posiekanej natki pietruszki 2 łyżki chilli 1 łyżeczka pieprzu białego 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżka curry 1 łyżka kuminu 1 łyżeczka garam masala 2-4 łyżki mąki ryżowej lub bułki tartej olej rzepakowy do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Laddu - słodkie kulki z mąki groszkowej (z ciecierzycy) (lakto-wege)Kluchy ryżowe z nadzieniem groszkowym (gotowane) (wegańska) Onigiri (kulki ryżowe) z pesto pietruszkowym (wegańska) Sałatka groszkowa (wegańska & RAW) Sałatka groszkowo-tofuśna (ovo-wege) Kulki fasolowe (wegańska) Orzechowe kulki (wegańska) Kulki orzechowo-daktylowe (wegańska) Zielona pasta groszkowo-brokułowa (wegańska) Gar groszkowy z tofu i grzankami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |