7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 szklanka zielonej soczewicy, ugotowana do miękkości bez soli
3/4 szklanki komosy ryżowej, zwanej również quinoa, ugotowanej w bulionie 1 czerwona cebulka, pokrojona w kostkę 3 ząbki czosnku 1 łyżka oliwy do smażenia + oliwa do wysmarowania blaszki i warzyw 1 łyżeczka płatków chilli 1 łyżeczka mielonego czarnego pieprzu 3-4 łyżki sosu sojowego 2 papryki, czerwone lub żółte/pomarańczowe, zielona nie będzie odpowiednia 4 plastry bakłażana, marynowane kilkanaście minut w sosie sojowym Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka z komosy ryżowej i groszku (wegańska)Sałatka z czerwonej fasoli i komosy ryżowej (wegańska) Papryka nadziewana amarantusem lub komosą ryżową (quinoą) z fasolą, pomidorami i zieleniną (lakto-wege) Komosa na czerwono (wegańska) Warzywa z woka (wegańska) Warzywa z fasolą do makaronu (wegańska) Zielone warzywa jednogarnkowe (wegańska) Pieczone letnie warzywa (wegańska) Uniwersalne warzywa z granulatem (ovo-wege) Warzywa faszerowane po gospodarsku (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |