7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 2 porcje180 g tofu naturalnego
1 cebulka dymka + szczypior 1 pomidor, sparzony i obrany ze skórki 1 pomidor malinowy, sparzony i obrany ze skórki garść orzechów nerkowca, najlepiej uprzednio namoczonych 2 łyżki nieaktywnych płatków drożdżowych sos sojowy świeżo zmielony pieprz 1 łyżeczka curry 1 łyżeczka oliwy z oliwek woda Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Czerwcowa multi-warzywna tofucznica :). (wegańska)Tofucznica z ciecierzycą, cebulą i pomidorem (wegańska) Tofucznica z grzybami i suszonymi pomidorami (wegańska) Tofucznica z wędliną sojową i cebulą (wegańska) Tofucznica - tofu a'la jajecznica ze szpinakiem (wegańska) Tofucznica - tofu a'la jajecznica z cebulą i pomidorem (wegańska) Tofucznica - tofu a'la jajecznica z marchewką (wegańska) Makaron smażony z tofucznicą na cebulce i parówce sojowej (wegańska) Tofucznica - tofu a'la jajecznica z pieczarkami, boczniakami lub kurkami (wegańska) kotail pomidorowy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |