7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fenkuły zapiekane pod śmietanowo-serowym sosem
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:2 bulwy fenkułów
1 opakowanie śmietany 1 jajko 200 g emmentalera 1 ząbek czosnku 1 łyżka rosołu instant sól pieprz szczypta gałki muszkatołowej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege)Fenkuł zapiekany z sosem pomidorowym i mozarellą (lakto-wege) Brokuły zapiekane pod sosem serowym (lakto-wege) Klopsiki z grzybów suszonych i kaszy gryczanej w sosie śmietanowo-serowym (bez ograniczeń) Niebanalne pieczarki - zapiekany sos pieczarkowo-śmietanowo-musztardowy (lakto-wege) Ziemniaki po irlandzku - zapiekane pod sosem serowym z warzywami i zielem angielskim (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege) Spagetti z sosem śmietanowym i czosnkiem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Poza tym trafiła mi się jedna zdrewniała w środku bulwa, co trochę popsuło komfort jedzenia. Albo nie wiem, może to ja jakoś źle obierałem tego fenkuła.
bartolome 2010-07-23 00:04:47.033