7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Risotto z tempehem i brokułami, na mleku sojowym
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 2-3 porcje100 g ryżu do risotto
1 mała cebula, pokrojona w kostkę 5-7 dużych pieczarek, pokrojonych w dużą kostkę 50 g wędzonego tempehu, pokrojonego w kostkę 100-200 g brokuła, blanszowanego i podzielonego na drobne różyczki 200-300 ml mleka sojowego 2 łyżki płatków drożdżowych 1 łyżeczka tymianku sos sojowy do smaku 2 łyżki oliwy do smażenia 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę świeżo mielony czarny pieprz i kolendra Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kostka sojowa w brokułach (wegańska)Risotto z papryką i kostką sojową (wegańska) Pomidorówka z mlekiem sojowym (wegańska) Krem waniliowy do tortów (na margarynie i mleku sojowym) (wegańska) Spaghetti bolognese z tempehem (wegańska) Risotto szczypiorkowe (wegańska) Wrap z tempehem i jarmużem (wegański, bezglutenowy) (wegańska) Quinoa z tempehem, migdałami i zielonym groszkiem (wegańska) Ryż z tempehem, ciecierzycą i suszonymi śliwkami (wegańska) Risotto z szafranem i czosnkiem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |