7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:150 g twardego tofu
1 średniej wielkości główka kapusty pekińskiej 1 czerwona papryka 4 ząbki czosnku imbir garam masala sos sojowy chilli 2 łyżki oliwy z oliwek makaron ryżowy/ryż Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Brokuły z kapustą pekińską i pieczonym tofu (wegańska)Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege) Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń) Kapusta pekińska duszona z ziemniakami (wegańska) Cukinia z porem i kapustą pekińską (wegańska) Kapusta pekińska duszona z marchewką (wegańska) Kapusta pekińska duszona z winem (wegańska) Smażone brokuły z kapustą pekińską (wegańska) Soczewica smażona z tofu lub grzybami (wegańska) Prażny syr tofu (smażony ser tofu) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |