7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa krem gruszkowo - pietruszkowa z imbiremZnakomita, jesienna zupa. Wspaniałe połączenie smaku gruszki i imbiru. Ten przepis jest uproszczoną wersją różnych przepisów na tę zupę, znalezionych w internecie. Polecam gorąco!
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:ok. 10 sztuk korzeni pietruszki
ok. 10 do 15 sztuk dojrzałych gruszek 1-2 łyżki oliwy/oleju ok. 5 cm świeżego imbiru sól, pieprz, cynamon - do smaku tymianek (w przepisach w necie) lub rozmaryn (u mnie) suchy mak, siemię lniane, słonecznik lub migdały Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Krem pietruszkowo-selerowy (lakto-wege)Zupa-krem z marchewki z imbirem, jogurtem i tymiankiem (lakto-wege) Zupa-krem dyniowa z imbirem i mlekiem kokosowym (wegańska) Zupa krem marchewkowo-pomarańczowa z imbirem (lakto-wege) Zupa-krem z melisy (lakto-wege) Zupa-krem bakłażanowa (lakto-wege) Zupa krem warzywna (lakto-wege) Zupa-krem z pokrzywy (wegańska) Zupa krem z pieczarek (bez ograniczeń) Zupa-krem z jarmużu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
doskonały smak. Gorąco polecam.
Dana 2013-11-04 19:16:35.849