7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 52 szklanki puree z dyńki hokkaido
3/4 szklanki czerwonej soczewicy, ugotowanej do miękkości lub nawet nieco rozgotowanej 1 cebulka, podsmażona na łyżeczce oliwy i duszona na wodzie, do miękkości 2 garstki nasion słonecznika, uprażonych na suchej patelni garść świeżego koperku, mocno posiekanego 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę 2 łyżki płatków owsianych, zmielonych na mąkę 3 łyżki sosu sojowego 1 łyżka chilli odrobina świeżo zmielonej kolendry i pieprzu ziołowego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:ToFu-Burgery (ovo-wege)Burgery z buraków (wegańska) Burgery orzechowo-sojowe (ovo-wege) Boskie indyjskie burgery z soczewicy (ovo-wege) Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska) Różowe burgery (z fasoli i buraków) (wegańska) Burgery z soczewicy, orzechów i curry (wegańska) Orzechowo-słonecznikowo-warzywne burgery (wegańska) Burgery cieciorkowo-fasolowe ze słonecznikiem (wegańska) Burgery z brokuła, tofu i miso (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
marisaxyz 2013-10-30 12:11:31.099