7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z czerwonej soczewicy i selera naciowego
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 szklanki czerwonej soczewicy
1 łodyga selera naciowego 1 duży ząbek czosnku 2 łyżki ziaren słonecznika olej sól majeranek pieprz ziołowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska) Pasta z czerwonej soczewicy na ostro (wegańska) Pasta/smarowidło z czerwonej soczewicy z tymiankiem i curry (wegańska) Pasta z czerwonej soczewicy z siemieniem lnianym (ovo-wege) Pasta z czerwonej soczewicy z pomidorem, czosnkiem i miętą (wegańska) Pasta z czerwonej soczewicy z koncentratem pomidorowym i czosnkiem (wegańska) Kanapkowa pasta z czerwonej soczewicy z oliwkami (wegańska) Sałatka z soczewicy marynowanej przez noc, ciecierzycy i selera naciowego (wegańska) Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |