7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka pomarańczowo-grapefruitowa z fenkułami i migdałamiFenkuł jest soczysty, delikatnie słodkawy i anyżkowy w aromacie. Po schłodzeniu w towarzystwie sosu jego walory jeszcze rosną. Pasuje do sałatki owocowej :)
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:2 bulwy fenkułów
2 pomarańcze 1 grapefruit 40 g pokrojonych migdałów sos: 4 łyżki oleju 3 łyżki soku cytrynowego 1 łyżeczki cukru sól pieprz 1 łyżka posiekanych ziół Przygotowanie:Z oleju, soku z cytryny i przypraw przygotować sos. Pokrojone w paski fenkuły i owoce zalać sosem. Przyozdobić migdałami. Schłodzić przed podaniem.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Granola pomarańczowa z rodzynkami i migdałami (crunchy z piekarnika) (wegańska)Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege) Sałatka owocowa pomarańczowa z granatami (wegańska & RAW) Sałatka ryżowa Bożeny Dykiel (z papryką, oliwkami i migdałami) (wegańska) Fenkuł z quinoa i warzywami (wegańska) Fenkuł duszony z czosnkiem (wegańska) Miseczki pomarańczowe czyli chrzanowa sałatka z pomarańczy i jabłek (wegańska) Sałatka makaronowa ze smażoną cukinią, pomidorem i sokiem pomarańczowym (wegańska) Zapiekanka tagliatelle z fenkułem i cukinią (lakto-wege) Babka pomarańczowa (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |