7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pesto z awokado i rukoliBłyskawiczne i zdrowe. Dobre jako sos do spaghetti, dip do maczania warzyw i krakersów, pasta kanapkowa lub dodatek do burgerów.
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 41 dojrzałe awokado
ok. 60 g rukoli (1/2 sklepowego opakowania) sok z ćwiartki cytryny 1 łyżka dobrej oliwy z oliwek sól i pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pomidory z awokado na rukoli (wegańska & RAW)Pesto z rukoli z pestkami dyni i ziemniakiem (wegańska) Papryka nadziewana grochem i pesto z rukoli (wegańska) Surówka z rukoli, kiwi, gruszki i awokado (wegańska & RAW) Pesto (wegańska) Sałatka z rukoli z mozarellą i pomidorkami (lakto-wege) Surówka z pomidorów na rukoli i sałacie (wegańska & RAW) Surówka z rukoli z papają i cykorią (wegańska) Sos pesto (lakto-wege) Pesto z cukinii (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Przepis stanowi fajną bazę, ale trzeba doprawić, bo inaczej jest trochę jałowo-gorzkie. Osobiście polecam dodać płatki drożdżowe, sos sojowy i gałkę muszkatołową.
Avalo 2014-02-16 20:38:44.583